jail-esbjerg.dk

jail-esbjerg.dk

Link faktor

Der er mange forskellige metoder og teknikker, der kræves, når optimere en hjemmeside for en høj placering i din valgte søgemaskine. I de fleste tilfælde kræves masser af informativt og relevant indhold samt masser af udgående links til at adskille dig fra kat som konkurrence. Men en af de vigtigste faktorer, som søgemaskinerne overveje når du gennemgår dit websted er mængden af andre webmasters (ejer af en hjemmeside) linker til din hjemmeside. Grunden til at dette anses for vital er fordi det er en off side faktor, hvilket betyder, at det ikke er direkte under din kontrol. Derfor vil det være en indikation af dit sites popularitet, når et andet websted links til dig via deres webside. Men det ikke er nok til at indsende dit websted til enhver webmaster i håb om indeholder de et link til dig i deres site. Søgemaskinerne ser for links fra hjemmesider af relevans for yours, populariteten af at forbinder websted og søgeord vedrørende webstedet inkluderet i linkteksten. Google er enestående med hensyn til hvordan det evaluerer en side. Det bruger en proces kaldet side rang, som vil give en hjemmeside en rating på mellem 0 -10 efter sin popularitet. For at finde ud af den side rang af en hjemmeside alle du skal gøre er download google toolbar og det vil vise på en grøn bar hvad websites sideplacering er. Dette er en vigtig faktor, men det er ikke en indikation af, hvor en side vil rang som google vil analysere mange andre faktorer, herunder den titel-tag, indhold, vægt osv. Den bedste måde at øge du side ranking er enten tilføje yderligere indhold eller finde andre at linke til din hjemmeside, som jeg vil forklare yderligere ned. For at identificere din link popularitet besøg addme.com og klik på popularitet. Dette værktøj vil vise alle de websteder, der linker til din eller din konkurrents website, alt du skal gøre er at skrive i din web-adresse. Hvis du har svært ved at finde hjemmesider til at linke til derefter besøge linkpartners.com eller Skriv dine konkurrenter adressen ind link popularitet værktøj og dette vil vise alle dem, der har knyttet til dine konkurrenter.

Hvor du skal placere dine link

Der er mange forskellige måder, du kan offentliggøre dit websted på internettet, men nedenfor jeg har inkluderet 2 af de mere populære metoder.

Gensidige Link

Dette indebærer du bogstaveligt talt handel links med en anden webmaster og derfor øge begge websteder popularitet. Det er vigtigt, at du målet den korrekte websted som et websted, der ikke er opført i google vil ikke øge din popularitet og vil kun forbruge mere af din tid, derfor er det bedst at målrette websteder, der har en PageRank på 4 eller derover. Det betyder ikke, at du skal afvise alle under denne ranking, det betyder bare, at du vil have mest succes med at øge din popularitet, hvis du sigter efter websteder med en sideplacering af 4 eller ovenfor, da disse websteder er allerede betragtes som populære websteder som google. Behandle dine udgående links som ædelstene, som du ikke ønsker at være plettet linker til irrelevante websteder. Hvis dit websted har en lav sideplacering derefter ikke tage det i betragtning som de fleste mennesker ikke er klar over den side rang system, så du behøver kun at informere webmastere, hvis dit websted har en god side rang.

Nærmer sig Webmasters

Når du har identificeret et relevant, populære websted, du bliver nødt til at henvende sig til webmaster. Dette er den vigtigste del af din link kampagne, som det vil afgøre, om eller ej du site er accepteret. Når du nærmer webmastere du bør omfatte følgende:

Din web-adresse på emnelinjen

Informere webmaster, at du især nydt at læse en bestemt artikel eller at du har nydt browsing via den brugervenlige forum eller noget andet, der angiver til webmaster at du faktisk har besøgt deres websted. Dette vil vise webmaster at du ikke bare spamming masser af Steder i håb om, at dit link vil blive vist.

Fortælle webmaster, hvorfor han eller hun bør link til dit websted. Sørg for at du angive ligheder mellem de to steder og andre vigtige oplysninger, som vil hjælpe med påvirke hans eller hendes mening.

Hvis det er muligt omfatte webmasters navn

Informere webmaster, at du har lagt et link til deres websted på din startside i en fremtrædende position (gøre dette før du nærmer webmaster).

Fremme dine artikler

Hvis du kan lide at skabe indhold, kan du overveje at skrive en artikel og distribuerer det, således at andre kan omfatte det på deres websted. Når artiklen er inkluderet på en andens hjemmeside så det vil omfatte dit link, derfor modtager du et andet link til dit websted. Kan du sætte begrænsninger på fordelingen af artiklen, som:

Artiklen skal indeholde dit navn og link nederst på siden

Det skal ikke ændres

Det kan kun bruges på websteder, der har en PageRank på 4 eller derover

Du bevarer ophavsretten til artiklen

Dette vil forhindre, at un-egnet websteder viser din artikel.

1 comment found

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.